Sted: Grønning Hoved Strand, kl. 10.00 – 16.00.
Tilstede: Lars-Henrik Sloth (LH), Niels Peter Stilling (NP), Betina Haagensen (BH) og Poul Danborg (PD)

  1. Referent og godkendelse af dagsorden
     
  2. Orienteringer
    1. Den udvidet samarbejdsaftale med Parasport Danmark er underskrevet af bestyrelsen og aftalen ligger nu til underskrivelse i Parasport Danmark.
    2. Samarbejdet i detaljer med Parasport Danmark blev vendt på uddannerseminaret den 18. marts 2017. Ved dette møde deltog konsulenten fra parasport og sammen med UDDU og uddannerne fik vi drøftet aftalen igennem og blev meget enig om den form og det indhold, der skal indgå i træneruddannelsen.
    3. De 6 tillægsfunktioner vedr. kursustilmelding på Bordtennisportalen ligger fortsat til behandling.
    4. Orientering fra Uddannerseminaret d. 18. marts. Her blev der orienteret om den generelle status på uddannelsesarbejdet og der blev arbejdet videre med at kvalificere kompetencemål på trin 1 og 2. På baggrund af kompetencemål blev videns- og færdighedsmål udarbejdet. Uddannerne gav udtryk for deres behov for eget kompetenceløft inden de skal undervise på kurserne. Ligeledes meldte uddannerne positivt tilbage om deres rolle som uddanner. Den næste proces er at rekruttere kompetente beskrivere til at udarbejde de respektive fagområder i uddannelsesmaterialet.
       
  3. Aktuelle kurser, møder og seminarer
    1. Diplomtræner – opstartsmødet for Finn Tugwell er den 21. marts i Brøndby. Mødet er faciliteret af Poul Danborg. Rasmus Klein-Døssing er vejleder. Allan Bendtsen er til stede under mødet.
    2. 1-2-Træner d. 8. april i Brøndby, hvor Søren er uddanner og 1-2-Træner d. 9. april i Kolding, hvor Rasmus er uddanner. Lokalunionerne lægger en reminder på de respektive hjemmesider. Trænerudviklere og klubber tilsendes ligeledes en reminder af PD.  Uddannerne tilbydes at deltage på 1-2 træner med henblik på at blive undervisere på disse kurser.
    3. Årsmødet. Der arbejdes på et statusoplæg om uddannelsen. LH deltager på UDDUs vegne.
    4. 1-2-Træner på Bornholm i Hasle – september 2017 – der vil snarest muligt fastlægges en dato.
    5. Bestyrelsen har besluttet, at UDDU ikke i indeværende år skal bruge kræfter på udvikling af lederuddannelse og organisationsudvikling, hvilket UDDU (som tidligere bekræftet) har taget til efterretning. UDDU har gennemført en behovsanalyse som viser, at der er et stort ønske for lederuddannelse og organisationsudvikling, hvorfor UDDU ser det som en ide, at arbejdet kommer til at indgå som en del af den strategiske udviklingsstøtteprojekt, som skal starte 1. 1. 2018. Her vil UDDU være klar til at trække i arbejdstøjet.
       
  4. Projekter/sager til beslutning.
    1. Uddannelse
      1. Udviklingen af procesplanen for beskrivere er opstartet og ligeså kontakten til dem.
      2. Procesplan for uddannere arbejdes der videre med.
      3. Talenttrænerudtagelse – BH kontakter Christoffer Petersen
      4. Søren Andersen og BH arbejder videre med oplæg til markedsføringsstrategiens tids- og handleplan. Ligeledes udarbejdes der hhv. foldere til udbydelse af efterårets kurser og generel uddannelsesbeskrivelse. Dette sker i samarbejde med sekretariatet.
      5. Implementering af antidoping, antipædofili, antiludomani og forebyggelse af matchfixing i uddannelsen tages op på næste møde.
    2. Det’Batter
      1. Evaluerings af Det’Batter – Har fastholdelsesstrategien haft effekt?  Primo april sender DIF medlemstal ud, hvorefter der evalueres.
      2. Blok for træningsplanlægning og forberedelsesmateriale. JLD orienterer på næste møde.
         
  5. Økonomi.
    Der afholdes et internt budgetmøde d. 26. april i IH, hvor PD og BH gennemgår status- og detailbudget af uddannelsen.
  1. Kommende møder:
  • 22. april – Uddannerseminar Del II
  • 26. april 2017 – UDDU-møde i IH.  
  • 9. juni – UDDU-møde i IH (dagen inden Årsmødet)
  • 10. juni – Årsmøde i IH
  • Ultimo juni – UDDU-sommermøde – aftales senere
  • Faggruppemøde Del II (TÆNKETANK) flyttes til efter sommeren.
  1. Eventuelt.
    Poul tager kontakt til Stuff/Stiga angående profilbeklædning til uddannelsen og får indsamlet størrelser for aktører omkring uddannelse.