Unge atleter i front

Er der en spiller i din klub, der skal have mulighed for at udvikle sig som Para-Bordtennisspiller? Det kan nemt blive til virkelighed, hvis du kan svare ja til nedenstående:

– Et fysisk handicap – vær opmærksom på, at det er en lang række forholdsvis små funktionsnedsættelser, som giver mulighed for at spille Para-Bordtennis (nedsat bevægelighed i leddene, reduceret muskelkraft, fejlstillinger i benene eller let spasticitet kan være nok – man behøver altså ikke at mangle både arme og ben eller sidde i kørestol for at kunne være med!)
– Et udviklingshandicap med deraf følgende generelle indlæringsproblemer
– Lysten til at spille bordtennis uanset om det er for at dyrke sit talent, ’bare’ fordi bordtennis er sjovt eller ønsket om gode oplevelser.
– Spilleren er mellem 10-20 år

Truppen i UAF deltog i februar ved Malmø Open og fremadrettet satses der på at afholde 3-4 samlinger i købet af sensommeren og efteråret. Hvad siger du – skal der sættes kryds i kalenderen?
 
– 15.- 16. august fællestræning i Horsens
– 18.- 20. september UAF-samling og Paralympic Day i Odense
– 14.- 17. oktober Nordisk U-camp i Vejle (samtidig med Para-Bordtennis EM samme sted)
– Ultimo november muligvis Stockholm International Paragames

Hjælp os – med at nu ud til spillere, der har funktionsnedsættelser eller udviklingshandicaps af større eller mindre grad, så spillerne får kendskab til dette tilbud om udvikling og gode oplevelser. Findes der spillere blandt jeres medlemmer som matcher ovenstående, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Annette Westermann
Udviklingskonsulent i DBTU
annette.westermann@dbtu.dk / 43 26 21 17

Jesper Hviid
Idrætskonsulent i DHIF
jhv@dhif.dk / 40 15 76 60

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk