Team Maze i finalen

Dato: 
09.11.2017

- i stor asiatisk turnering med navnet T2 Asia Pacific Table Tennis League

På billedet omfavnes Haeun Yang af Michael Maze efter, at hun har givet Team Maze en god start med en 4-1 sejr over svenske Matilda Ekholm fra Team JJ (Jiang Jialiang).

I den nye liga Asien-Pacific liga med 24 af verdens bedste spillere vandt Michael Maze´s hold med den tidligere danske europamester som coach den indledende runde og er nu klar til finalen, der spilles fra den 7.- 9. december i Malaysia. Her møder Team Maze den tidligere verdensmester Jörgen Perssons hold Team Persson.

Turneringen byder på et helt nyt koncept. Hver enkelt kamp slutter efter 24 minutter. Hvert vundet sæt giver holdet ét point. Der spilles sudden death og ikke med to vunde bolde ved 10-10. Der spilles med tre herrer og tre damer på hvert hold, og de spiller hver en kamp. I finalen spilles der om 25.000 dollars til hver af de seks spillere og coachen, mens der er 5.000 dollars til tabende holds spillere og coach.

Alle tidligere kampe kan ses på www.t2apac.com og finalerne kan ses live. Se kampen i 6.- og sidste runde 1.- 4. november mellem Team Maze og Team JJ (Jiang Jialiang) her


Fra venstre Alexander Shibaev, Timo Boll og Michael Maze i vild jubel.

De fire legender i bordtennisverdenen Jiang Jialiang, Kina verdensmester i herresingle i 1985 og 1987, Jörg Rosskopf Tyskland, verdensmester i herredouble 1989, Jörgen Persson, Sverige verdensmester i herresingle 1991 og den danske europamester i herresingle fra 2009 og bronzevinder i herredouble ved OL i 2004 samt bronzevinder i herresingle ved VM i 2005 Michael Maze er coaches for de fire hold med hver tre herrer og tre damer, der mødes seks gange i sæsonen i en tv-baseret turnering. 

Kampene spilles i T2Cavern, der er en opbygget arena i det klassiske filmstudio Pinewood Studios i Iskandar i Malaysia. Her er det kun de 24 spillere og enkelte andre officials, der er til stede. Hele stævnet er anlagt som tv-produktion til tv-seerne i specielt Asien. Alle turneringens kampe transmitteres på tv og streames på nettet.

Team Maze består af:
Timo Boll, Tyskland
Feng Tianwei, Singapore
Aleksander Shibaev, Rusland
Hina Hiyata, Japan
Chen Chien-An, Taiwan
Yang Haeun, Sydkorea

Læs mere på hjemmesiden www.t2apac.com


Team Maze er klar til finalen i T2 Asia Pacific Table Tennis League.

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: