Stemningsrapport fra Niedersachsen

Dato: 
14.09.2018

- hvor fire piger er på lejr med piger fra Tyskland, Slovakiet, Tjekkiet og Hviderusland.

ØBTU og JBTU deltager i denne weekend med fælles drenge- og pigehold ved Niedersachsen GP. Her spilles der både hold og singleturnering for spillere født i år 2005 og 2006.

Som optakt til stævnet deltager de danske piger Mille Stoffregen (Silkeborg), Emma Eckeroth (Allerød), Sofie Eckeroth (Allerød) og Laura Schyberg (Hillerød) i en tredages lejr med spillere fra bl.a. Tyskland, Slovakiet, Tjekkiet og Hviderusland. Det er en unik mulighed for pigerne for at teste sig selv af mod piger fra andre lande.

"Efter de første træninger, hvor pigerne har skullet vænne sig til et højere tempo og øvelser med mange tempo- og retningsskift, kan vi konstatere, at vores piger er godt med, både når det gælder teknik og kontrol. Der er dog en del materialespillere, som pigerne endnu ikke har fået helt styr på, ligesom nogle af pigerne også har bemærket, at den tyske og østeuropæiske træning ikke indeholder lige så meget dialog og leg, som i de skandinaviske lande", fortæller Lars Eckeroth fra Allerød Bordtennisklub.

I dag fredag støder drengene til, og så starter holdturneringen og senere den individuelle turnering i Niedersachsen Grand Prix.
"Pigerne har allerede vundet stort med en målrettet og ihærdig indsats både i træningslokalet og i lektielæsningen i de få pauser i løbet af dagen", siger Lars Eckeroth, der er med i Niedersachsen sammen med Peter Stilling fra Allerød Bordtennisklub og ØBTU.

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: