Sophie Walløe modtog 125.000,- kr.

Dato: 
14.04.2018

- Købstædernes Forsikrings Jubilæumsfond har atter støttet danske sportstalenter. Fondens uddeling blev overrakt af H.K.H. Kronprinsen.

Uddrag fra pressemeddelelse
Løberen Anna Emilie Møller og bordtennisspilleren Sophie Amanda Walløe er årets modtagere af hver 125.000 kr. fra Købstædernes Forsikrings Jubilæumsfond. Legatet ’Danmarks Olympiske Håb’ går til at støtte sportstalenter i deres træning og kvalifikation til deltagelse i Olympiske Lege.

Hans Kongelige Højhed Kronprinsen overrakte priserne til de to talenter ved en sammenkomst, hvor også atleternes familier samt Team Danmark, Dansk Atletikforbund og Parasport Danmark var til stede.

Her fik Kronprinsen desuden mulighed for at prøve kræfter med bat og bold i kamp mod bordtennistalentet Sophie Amanda Walløe.

”Prisen er en anerkendelse af den store passion og det hårde arbejde, det kræver for elitesportsudøvere at nå til Olympiske Lege. Anna og Sophie er en kæmpe inspiration for andre unge mennesker, der sætter sig mål i og uden for sportens verden,” siger Anders Hestbech, adm. direktør for Købstædernes Forsikring.

Læs artiklen og se videoen i B.T.'s internetavis her
Læs artiklen og se videoen i Billedbladets internetavis her


Fra venstre Sophie Walløe, Anna Emilie Møller og Hans Kongelige Højhed Kronprinsen.

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: