Skole OL søger frivillige til arbejdsgruppe

Kategori: 
Dato: 
13.02.2018

Har du god kontakt til de omkringliggende skoler/skoleledere?

DBTU har brug for et par flere frivillge til arbejdsgruppen for Skole OL.

Har du en god kontakt til de omkringliggende skoler, kender fx skolelederne eller nogle af lærerne og har/ har haft et bordtennissamarbejde, så har Skole OL brug for din viden og erfaring.

Skole OL er Danmarks officielle olympiske skoleaktivitet for børn bestående af konkurrencer i forskellige sportsgrene bl.a. bordtennis for 4. – 7. klassetrin.
Fælles for alle konkurrencerne i Skole OL er, at det er HELE klassen, der konkurrerer sammen som et hold.
Skole OL hylder de olympiske værdier, heriblandt venskab, samarbejde og fairplay, og alle klasser, som går videre, mødes til et gigantisk Skole OL-stævne i Aarhus.

For at bordtennis kan blive en del af skolebørns bevidsthed og del af Skole OL programmet, søges endnu et par frivillige til arbejdsgruppen, som sammen med de andre i arbejdsgruppen og DBTU’s udviklingskonsulent Poul Danborg udvikler konceptet Skole OL. Arbejdsgruppen har brug for at gennemføre et par pilotprojekter, hvor klubben kontakter og faciliterer 2 - 3 af de omkringliggende skoler, samt står for, planlægning i samarbejde med arbejdsgruppen, et par Pilot-bordtennisarrangementer. Klubben er mere end velkommen til at fortsætte med det egentlige samarbejde med Skole OL. 

Det er en fordel, hvis du er iderig, entreprenant og kender til folkeskolen.
Hvis du er med i en bordtennisklub og har mulighed for at kontakte skolerne i skoletiden (Det kunne være hvis du er 60+), samt har interesse for at samarbejde mellem skole og klub, så send et par ord om dig selv til Poul Danborg inden den 15. februar 2018.

Arbejdsgruppen er ved at blive dannet og der vil blive indkaldt til et opstartsmøde, hvor du også inviteres. 
DBTU dækker dine transportomkostninger mv. i forbindelse med møder og arrangementer.

Du kan læse mere om Skole OL her.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, og du er velkommen til at kontakte mig.

Kontaktperson: 
Poul Danborg
Kontaktperson tlf.: 
24954010 - 43262118
Kontaktperson e-mail: