Reserver

Fra starten af denne sæson skal klubberne udover at indtaste de individuelle resultater også indtaste brug af reserver. Det sker på samme indtastningsbillede i klubportalen.
 
Vejledningen siger: 

“Hvis der er benyttet reserver skal de “indtastes” i felterne under holdskemaet. Klik i det felt, hvor reserven skal stå og dobbeltklik på reservens ID og derefter på ID for den spiller pågældende er reserve for. Benyttes der flere reserver, så fortsæt på samme måde.”

Det betyder så at indtastningen via klubportalen nu kan erstatte holdsedlen fuldt ud. DBTU/Lokalunionen kan derfor godt beslutte at holdsedlen ikke længere skal indsendes, da den via indtastningen kan betragtes som “indsendt”. Det gælder f.eks. for DT.
 
Det nyeste er at man efter de individuelle kampe nu kan se, hvis der er registreret reserver:

Reservespillere: (kamp 030062)
Mathias Holmstrøm Reserve for: Robert Lorenz

Svend Erik Blixt Reserve for: Lars Trokner
 
Det betyder så at holdene kan kontrollere om reserverne er korrekt indtastet – eller i det hele taget indtastet. Samtidigt registreres reserverne, så at DBTU og Lokalunionerne kan kontrollere, at reservereglen overholdes.
 
Bemærk: En kamp er først færdigafviklet for hjemmeholdet, når indtastning af de individuelle resultater (inkl. evt. reservebrug) er foretaget.
 
Ratinggruppen, v. Peter Tranto

Forfatter: Peter Tranto
Kontaktperson e-mail: tranto@mail.dk