Quiz om senior-DT

Dato: 
02.10.2018

- hvem er Danmarks bedste DT-ekspert? Besvarelser senest torsdag den 4. oktober kl. 12.00.

Vi skal have fundet ud af, hvem der med rette kan kalde sig Danmarks bedste DT-ekspert. Du kan desuden deltage i "Den svære quiz", hvor undertegnede ser frem til at modtage skarpe bud på de tre spørgsmål. Scrol et stykke ned her på siden.

I starten af september lød startskuddet for denne sæsons Danmarksturnering. Hvordan vil det egentlig gå i denne sæson? I lighed med de foregående sæsoner skal vi selvfølgelig have en quiz om dette.

Gæt med på, hvem der vinder rækkerne samt hvem der vinder flest kampe i senior-DT. Claus Arnsbæk er forsvarende mester og alene udsigten til at vinde over ham burde få mange til at sende besvarelser ind. Forestil dig at du ved et stævne kan hilse på Claus Arnsbæk med ordene: ”Du taler nu med DT-eksperten år 2019 - er der noget du vil vide?”.

Konkurrenceregler

Der er vigtigt at notere sig, at det gælder om at finde ud af, hvem der vinder flest singlekampe for sit hold, hvilket betyder, at 20 vundne ud af 24 spillede kampe er lige så godt som 20 vundne ud af 30 kampe. Hvis to spillere har vundet lige mange kampe i toppen af rækken, så vil begge blive betragtet som et rigtigt svar.
Bemærk at det i den bedste række for henholdsvis mænd og kvinder gælder om at finde den mest vindende i grundspillet. Følg med på rækkernes toplister. Naturligvis vindes præmierne af dem med flest rigtige besvarelser. Hvis flere har samme antal rigtige, trækkes der lod om præmierne.
Send dine bud på mail til carsten.egeholt@dbtu.dk senest torsdag den 4. oktober kl. 12.00, så deltager du i konkurrencen om præmier fra Stiga og ikke mindst æren af at kunne kalde sig for Danmarks bedste DT-ekspert sæson 2018/2019.

1. præmie: En Winter Jacket samt en landsholds t-shirt fra Stiga.
2. præmie: En Winter Jacket fra Stiga.


Vil du vinde denne winter jacket fra Stiga?

De 16 spørgsmål:

1. Hvilken klub/hold vinder kvindernes hold-DM?

2. Hvem vinder flest kampe i grundspillet i kvindernes Elitedivision?

3. Hvilken klub/hold vinder kvindernes 1. division (slutspilspuljen med de tre bedste hold fra grundspillets pulje 1 og 2)?

4. Hvem vinder flest kampe i kvindernes 1. division (slutspilspuljen med de tre bedste hold fra grundspillets pulje 1 og 2)?

5. Hvilken klub/hold vinder herrernes hold-DM?

6. Hvem vinder flest kampe i grundspillet i herrernes Stigadivision?

7. Hvilken klub/hold vinder herrernes 1. division?

8. Hvem vinder flest kampe i herrernes 1. division?

9. Hvilken klub/hold vinder herrernes 2. division kreds 1?

10. Hvem vinder flest kampe i herrernes 2. division kreds 1?

11. Hvilken klub/hold vinder herrernes 2. division kreds 2?

12. Hvem vinder flest kampe i herrernes 2. division kreds 2?

13. Hvilken klub/hold vinder herrernes 3. division kreds 1?

14. Hvem vinder flest kampe i herrernes 3. division kreds 1?

15. Hvilken klub/hold vinder herrernes 3. division kreds 2?

16. Hvem vinder flest kampe i herrernes 3. division kreds 2?

Du kan få det totale overblik over, hvilke hold der spiller i de forskellige rækker her
Fra dette sted på hjemmesiden kan du klikke ind på hver enkelt række for at se, hvordan klubberne er kommet fra start i Danmarksturneringen samt hvem der individuelt er kommet bedst fra start på rækkernes toplister.

Hvem er kommet bedst fra start?

I Stiga-divisionen har alle hold endnu ikke været i kamp.

I kvindernes Elitedivision er 16-årige Sara Palm, Hvidovre kommet fornemt fra start med ni sejre i lige så mange kampe.

I herrernes 1. division er Rasmus Klein-Døssing, OB og Li Moding, Næstved Bordtennis 2, der er kommet bedst ud af startblokken med hver fire sejre i fire kampe.

2. division kreds 1 er Jesper Møller, Hillerød 2 ubesejret efter de første seks kampe. Det samme kan Nichlas Middelhede, Nørreå prale af i 2. division kreds 2.

I 3. division kreds 1 er det ikke så overraskende, at Jiang Chang Hong, Næstved Bordtennis 3 (rating: 2804) har vundet sine første seks kampe.

I 3. division kreds 2 topper Claus Larsen, Galten FS og Lukas Bonderup, OB 2 med hver seks sejre i seks kampe.

I kvindernes 1. division har der kun været spillet i den ene af de to puljer. 12-årige Laura Schyberg, Hillerød 2 har vundet sine første ni kampe.

I anden halvdel af sæsonen spiller de tre bedste hold fra de to puljer et oprykningsslutspil, mens de tre nederste hold i hver af de to puljer også spiller slutspil.


Sara Palm.

Den svære konkurrence

Som en ekstra konkurrence i konkurrencen får du herunder tre svære spørgsmål.

1. Hvor mange kampe vinder 17-årige Martin Buch Andersen, Hillerød i denne sæsons grundspil i Stiga-divisionen?

2. Hvor mange kampe vinder Mia Dong, Roskilde (fylder 17 år på mandag 17/9) i denne sæsons grundspil i kvindernes Elitedivision?

3. Hvor mange kampe vinder 72-årige Niels Ramberg, Virum 3 i denne sæson i herrernes 3. division kreds 1?


Niels Ramberg.

I denne konkurrence vil vinderen være den, der får færrest minus point forstået på den måde, at man får minus to, hvis man vurderer at Martin vinder 15 kampe og det viser sig at han vinder 13 eller 17 kampe og så fremdeles. Rammer man helt rigtigt får man nul minuspoint.

1. præmie: En Winter Jacket fra Stiga.

God fornøjelse!

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: