Påmindelse om krav til træneruddannelse

Dato: 
30.11.2018

OPDATERING OMKRING DIF TRÆNER 1.

Sidste mulighed for tilmelding til de fornødne træneruddannelser nærmer sig.

Direktivets betingelser for sæson 2018 – 2019 

DT-klubber med hold i Stiga-divisionen for herrer og Elitedivisionen for damer skal minimum have én Trin 1-træner uddannet & tilknyttet klubben inden d. 30.6.2019. 

Ovenstående er et uddrag af direktivet til krav om uddannede trænere i DT-klubber (hele direktivet, inkl. sanktionering ved mangelfuld opfyldelse, kan læses her).

Den oprindelige nyhed om direktivt, kan findes her.

 

Sidste mulighed for tilmelding til de fornødne trænerkurser nærmer sig

For at nå Trin 1 kræver det, at træneren har gennemført DIF Træner 1 samt DBTU Basistrænerkursus, eller at træneren har fået merit hos DBTU's Uddannelsesudvalg for tilsvarende tidligere uddannelse, har deltaget på DBTU Opgraderingskursus og har gennemført DIF Træner 1 eller har fået merit herfor. 

Tidligere: Sidste mulighed for at tage DIF Træner 1 i indeværende sæson var d. 20. januar 2019, tilmeldingsfrist 10. december 2018. OBS! Dette kursus er 29/11 blevet meldt som fuldt booket fra DIF. 
OPDATERING 30/11: Et andet specialforbund har givet os lov til at sende kursister til deres indkøbte DIF Træner 1. Det afholdes d. 3. februar i Idrættens Hus i Brøndby, tilmeldingsfrist er d. 2. januar.
Tilmelding via bordtennisportalen.

DBTU udbyder et Basistrænerkursus i hhv. Aarhus og Brøndby i foråret 2019, hvilket er sidste mulighed for at gennemføre DBTU Basistræner i indeværende sæson. Tilmeldingsfrist er 7. februar.
Tilmelding via bordtennisportalen.

 

Hvordan kan man se om klubbens træner er Trin 1-træner?

På en brugers spillerprofil, på bordtennisportalen, fremgår nu beståede kurser. Der vises to eksempler på Trin 1-trænere nedenfor, en der har deltaget på DBTU Opgraderingskursus og en der har taget DBTU Basistræner.

Forfatter: 
Jeppe Lindhardt Damsgaard
Kontaktperson: 
Jeppe Lindhardt Damsgaard
Kontaktperson tlf.: 
43262117
Kontaktperson e-mail: