Nyt fra bestyrelseslokalet

Den nye sæson byder på rigtig mange spændende og udfordrende opgaver, som bestyrelsen glæder sig til at løse i samarbejde med klubberne i Danmark.
Først og fremmest gælder det vores to strategispor, som vi inden ferien holdt halvårsevalueringsmøde med DIF omkring.

Spor 1 omhandler trænerudvikling, klubnetværk (herunder piger og parasport) og Skole OL, som har udgangspunkt i rekruttering af flere bordtennisspillere og fastholdelse af dem i klubberne. Vi er kommet godt fra start, og der vil tilgå klubber mere information og invitation til samarbejde og udvikling (læs om klubnetværk på hjemmesiden).

Spor 2 omhandler regionale talentmiljøer og vores ungdomssetup. Vi var før ferien knap igang, men i samarbejde med ELU tror vi på, at vi har en god plan at præsentere og igangsætte inden udgangen af november.

Et andet vigtigt område er vores strukturdebat til en ændret struktur i dansk bordtennis indenfor de næste 2 år. Vi har fået rigtig gode bud på medlemmer af arbejdsgruppen, men efterlyser stadigvæk medlemmer fra et lidt bredere felt. Så hvis du har interesse og lyst, så kom ud af busken og meld dig ind i kampen. Vi glæder os til en ny sæson.

Forfatter: Betina Koefoed
Kontaktperson tlf.: 20 47 28 07
Kontaktperson e-mail: Betina.koefoed@me.com