Nye DIF-kurser

DIF har udsendt foldere om kurserne Idræt for ikke-motionsvante børn og unge og Idræt for ikke-motionsvante voksne og ældre. Disse to foldere kan rekvireres hos DBTU eller DIF.
 
Det er DIFs håb, at kurserne og hæftet der omtales herunder kan bidrage til, at klubberne under DIF kan føle sig godt rustet til at modtage grupper, der ellers ikke er vant til at komme i foreningerne eller i det hele taget at dyrke motion.

Hæfte for ikke-motionsvante grupper
Hæfte for foreninger, idrætssamvirker eller andre, der ønsker at tilbyde idræt til fysisk inaktive børn og unge eller voksne og ældre. Foreningen guides igennem faserne fra man beslutter at etablere aktiviteten, og til man er klar med tilbuddet.

Hæftet indeholder generelle afsnit om betydningen af fysisk aktivitet, om kost og overvægt samt et afsnit om hvordan man kan etablere samarbejde/partnerskab med andre, når man etablerer nye idrætstilbud til de ikke-motionsvante grupper.

Herudover er der afsnit der, specifikt tager udgangspunkt i tilbud til børn og unge der ikke er vant til at dyrke idræt – hvad man skal være opmærksom på, mulige samarbejdspartnere, aktivitetsforslag m.v.
På samme måde er der afsnit, der specifikt tager udgangspunkt i tilbud til voksne og ældre. Med voksne tænkes her på aldersgruppen 25 år og opefter.

Forfatter: Benny Christensen, Jesper Franch, m.fl.
28 sider
70 kr. ekskl. moms
87,5 kr. inkl. moms

dertil lægges porto samt et gebyr på 15 kr. for forsendelsesmateriale.
 


Læs mere på www.dif.dk

Forfatter: DIF/Jakob Harden
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk