Min karrieres højdepunkt

Kategori: 
Dato: 
01.12.2017

- Frank Raunsbæk Jensen husker tilbage på OB’s stævne i 1989.

På billedet er det Frank Raunsbæk Jensen.

I jagten på sjove og forunderlige episoder, som fortjener at blive fortalt til alle batsvingere, har vi fået endnu en henvendelse.

OB’s stævne løber af stablen i denne weekend. Det var også OB’s stævne, der for 28 år siden dannede grundlag for højdepunktet i Frank Raunsbæk Jensens bordtenniskarriere.

Han har sendt os følgende beretning:

Har lige læst om Mogens Sonnichsens biluheld den 24/11-1989, og set at læserne blev opfordret til at sende deres egen historie ind, så her er historien om min karrieres højdepunkt.
Den har tæt forbindelse til trafikulykken og indfandt sig ca. 1 uge efter Mogens kørte galt.

I 1989 var jeg som meget grøn 19-årig med store ambitioner lige startet i Hørning BTK og spillede med på 2. holdet i Jyllandsserien som det tynde øl. Hørning var netop rykket op i landets bedste række og havde god vind i sejlene både på spiller- træner- og ledelsessiden. Sæsonen inden skiftet til Hørning havde jeg været boksebold på Midtdjurs' hold i 3. division og før det, havde jeg spillet Serie 2 i Grenå - så springet til en klub i landets bedste række var STORT!
Lige omkring 1. december 1989 var der så Grand Prix stævne i Odense. 
Landsholdsspilleren Claus Junge, der også var skiftet til Hørning op til denne sæson, manglede en doublemakker da hans faste makker, Mogens Sonnichsen, som bekendt havde armene i gips efter en trafikulykke kort tid før stævnet - så jeg blev spurgt, om jeg ville spille doublerækken med Claus - lettere ”starstrucked” var det trods alt let at svare ja til!
Claus var en rigtig god doublespiller, og det gik hverken værre eller bedre end, at han hev mig med hele vejen til en sejr i finalen over Mogens Olesen, Ribe og Karl Edney, Viby.
Dermed nåede jeg min karrieres absolutte (& eneste?) højdepunkt som kun 19-årig, og her 100 år efter vil jeg derfor gerne sende en tak til Hørning BTK for et halvt års lærerig træning op til stævnet, en tak til Claus Junge for at trække mig med hele vejen og en tak til Mogens Sonnichsen for at...


Frank Raunsbæk Jensen.


Resultater fra OB's stævne i 1989.

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson: 
Frank Raunsbæk Jensen
Kontaktperson e-mail: