Michael Maze i ny rolle

Kategori: 
Dato: 
14.07.2017

- som holdleder i stor asiatisk turnering med navnet T2 Asia Pacific Table Tennis League

På billedet er det fra venstre Jörgen Persson, Jiang Jialiang, Jörg Rosskopf og Michael Maze.

En ny panasiatisk turnering med 24 af verdens bedste spillere er startet i Malaysia. Fire legender i bordtennisverdenen Jiang Jialiang, Kina verdensmester i herresingle i 1985 og 1987, Jörg Rosskopf Tyskland, verdensmester i herredouble 1989, Jörgen Persson, Sverige verdensmester i herresingle 1991 og vor egen europamester i herresingle fra 2009 og bronzevinder i herredouble ved OL i 2004 samt bronzevinder i herresingle ved VM i 2005 Michael Maze er coaches for de fire hold med hver tre herrer og tre damer, der mødes seks gange i sæsonen i en TV baseret turnering, hvor der spilles om 1,75 millioner dollars. Finalen spilles derefter fra 7.- 9. december 2017.

Kampene spilles i T2Cavern, der er en opbygget arena i det klassiske filmstudio Pinewood Studios i Iskandar i Malaysia. Her er det kun de 24 spillere og enkelte andre officials, der er til stede. Hele stævnet er anlagt som TV produktion til tv seerne i specielt Asien.

Turneringen byder på et helt nyt koncept. Hver enkelt kamp slutter efter 24 minutter. Hvert vundet sæt giver holdet ét point. Der spilles sudden death og ikke med to vunde bolde ved 10-10.

Team Maze lå nr. 2, inden anden runde, som netop nu er i fuld gang og kan følges LIVE på Youtube. Alle turneringens kampe transmitteres på tv og streames på nettet. Følg med LIVE her

De fire coaches valgte selv deres spillere. Se hvordan det gik til her

Team Maze består af:
Timo Boll, Tyskland
Feng Tianwei, Singapore
Aleksandr Shibaev, Rusland
Hina Hiyata, Japan
Chen Chien-An, Taiwan
Yang Haenun, Sydkorea

Læs mere på hjemmesiden www.t2apac.com


T2 Asia Pacific Table Tennis League er i fuld gang med danske Michael Maze som en af de fire coaches, der hver står bag et hold, som de skal forsøge at føre frem til den endelige sejr efter et helt nyt koncept bl.a. at hver enkelt kamp afsluttes efter præcis 24 minutter.

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: