MEDALJE TIL DANMARK

ETTU   EM FOR UNGDOM 2009   ETTU

DANMARK HAR TAGET MEDALJE VED EM FOR UNGDOM 2009!

Jonathan Groth og Tobias Lau spillede sig lørdag aften i semifinalen i HJ Double, og er dermed sikret minimum bronzemedalje – semifinalen spilles søndag på den store finaledag.

I kvartfinalen besejrede Groth/Lau de topseedede franskmænd, Le Bretón/Le Guen med 3-0 i en kamp, hvor danskerne hele tiden var ovenpå – sejrscifrene blev 14-12, 11-6, 11-8.

“Vi spiller en rigtig god double, hvor vi kommer op på det høje niveau, som vi kan – nu gælder det om fortsat at gå efter sejrene i de næste kampe.

Spillerne stoler på hinanden, og har god energi i hele kampen – det tætte første sæt var vigtigt, men i hele kampen fastholder de det taktiske overblik”, sagde coach Peter Sartz efter sejren.

I DBTU’s Facebookgruppe kan man se fotos fra kvartfinalen – og man kan se videoklip fra Groth/Lau v Le Bretón/Le Guen på YouTube

15:45 | DANMARK SPILLER OM MEDALJER
Danmark spiller om medaljer ved EM for Ungdom 2009 – det useedede herrejuniordoublepar, Jonathan Groth/Tobias Lau er klar til kvartfinalen i Prag, der spilles senere lørdag.

I 1/8-finalen slog danskerne 5/8-seedede, Sirucek/Zibrat, Tjekkiet/Slovenien med 3-1 – de første tre sæt var tætte, men i 4. og sidste sæt var Groth/Lau ovenpå fra start til slut, og vandt klart med 11-5 (efter 5-5).

Næste opgave for danskerne bliver svær – i kvartifinalen venter det topseedede franske par
Le Bretón/Le Guen, der sammen blev europamestre i holdturneringen tidligere på ugen…

– se det afgørende sæt fra Groth/Lau v Sirucek/Zibrat på YouTube

EM for Ungdom 2009 kan følges på dbtu.dk via linket – og hos ETTU & ČAST ved at klikke på de respektive logoer øverst på siden…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk