Let HJ-sejr over Norge

ETTU   EM FOR UNGDOM 2009   ETTU

HJ stod ikke tilbage for deres jævnaldrende juniorkolleger på spindesiden – i deres sene eftermiddagskamp blev det til en sikker sejr på 3-0 over Norge, og fik dermed oprejsning for åbningsnederlaget mod Tyskland.

Norge v DK: 3-0

Coach Peter Sartz havde følgende vurdering af fredagens to kampe:

“Der var meget stor styrkeforskel på de to modstandere – holdet laver to gode indsatser, men det rækker ikke mod Tyskland, der bare var bedre.

Groth laver en god indsats mod Europas p.t. bedste juniorspiller, Franziska – han er tæt på 2-1, og så ved man aldrig.

De andre giver hvad de kan, men når niveauet ikke holdes mod et hold som de tyske, vinder de nærmest ikke en bold”, siger Sartz om formiddagens åbningskamp.

GROTH & SARTZ (Foto: Jens Luckwnbach)

“Mod Norge sender begge to til gengæld gode signaler:

Tobias vinder klart mod deres etter, og Stonor vender 0-2 til 3-2, og har fortsat tro på eget spil selv da han er nede. Det var en rigtig god mental indsats af holdet, og der er i det hele taget en god balance i truppen.

Alle er bevidste om hvad de skal gøre – de fokuserer på de rigtige ting, og ser mulighederne i stedet for begrænsingerne.

Spillerne er fysisk stærke, hvilket gør hovedet bedre – det tror og håber jeg vi for alvor får at se senere i turneringen”, siger HJ-coachen, der er fuld af fortrøstning inden den sidste puljekamp:

“Polen kan svinge meget i niveau – og de er ikke stærke mentalt. Kan vi følge op på første angreb, tror jeg vi er bedst – de første tre bolde i hver duel er vigtige”, siger Sartz, der dog fremhæver det mentale som afgørende for succes i turneringen:

“Det er vigtigt med en konsekvent tro på sig selv – også når der spilles dårlige bolde, sæt og kampe”, slutter Peter Sartz.

EM FOR UNGDOM 2009 | HERRE JUNIOR

EM for Ungdom 2009 kan følges på dbtu.dk via linket – og hos ETTU & ČAST ved at klikke på de respektive logoer øverst på siden…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk