Ledermøde

Dato: 
13.02.2018

Strategisk Udvikling i DBTU - læs rapporten fra mødet her

På lørdagens ledermøde i Odense deltog mere end 40 ledere, heraf 21 klubformænd, alle lokalunioner, flere DBTU-udvalg, tre fra DBTU’s bestyrelse og tre ansatte.

Mødet drejede sig om, hvordan DBTU bedst leverer på den netop påbegyndte 4-årige strategiplan, der har to hovedspor. Det første og vigtigste spor vedrører, hvordan vi får flere børn & unge til at forblive i landets bordtennisklubber. Det andet spor drejer sig om at skabe 6-8 regionale ungdomselitemiljøer.

Spørgelysten var stor, og næsten alle tog ordet flere gange, så efter fem timer havde der været 82 kommentarer og spørgsmål til de forskellige oplæg fra bestyrelsen, uddannelsesudvalget og de to konsulenter. Der var flere holdninger og synspunkter – og en rigtig god stemning - og til sidst på mødet var der en bred opbakning til, at dansk bordtennis skal gå videre med de to spor og de tilhørende indsatsområder. Bestyrelsen og sekretariatet er ved at færdiggøre en rapport fra mødet, der forventes offentliggjort her på siden i løbet af et par uger.    

Forfatter: 
Peter Busck-Nielsen
Kontaktperson: 
Peter Busck-Nielsen
Kontaktperson tlf.: 
43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: