Kontant afregning i Kina

Kategori: 
Dato: 
08.01.2019

- to spilledages karantæne og sammenlagt 60.000,- kr. i bøde for spark til håndklædeholder.

I Kina er der kontant afregning ved dårlig opførsel. Det fik Fang Bo at mærke i en kamp i den kinesiske superliga mod Zhao Zhaoyan. Fang Bo var ikke helt tilfreds med indsatsen og sparkede til håndklædeholderen.
Han tabte kampen og fik efterfølgende to spilledages karantæne. Samtidig fik hans klub en bøde på ca 50.000 kr. og hans træner Liu Zhiqiang fik en bøde på 10.000 kr.
"Jeg fortryder min handling", sagde Fang Bo efter kampen, og fortsatte: "Det giver mit hold et dårligt ry, og der var børn, der så kampen og min opførsel har en dårlig indvirkning på dem, det er jeg ked af".

Træner Liu tilføjede, at han som coach måtte tage skylden for sine spilleres dårlige opførsel, og at de måtte kommunikere bedre i fremtiden. "Der er brug for forbedring af opførslen", sagde han.

Ifølge avisen South China Morning Post slår det kinesiske bordtennis forbund hårdt ned på disciplinære forseelser efter de tre bedste kinesere Ma Long, Fang Zhendong og Xu Xin sidste år strejkede under åbne kinesiske mesterskaber. Her fik de kinesiske spillere hver en bøde på 20.000 dollars skriver den sydkinesiske avis.

Fang Bo var på holdet der i 2016 vandt VM for hold og spiller også i Champions League i år for UMMC fra Rusland sammen med Jonathan Groth.

Forfatter: 
Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 
21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: