“Klar til kamp”

 STIGA  ETTU

4 timers ventetid i Moskvas lufthavn, før den videre flyvetur til Kazan, giver en kærkommen mulighed for at reflektere lidt over det kommende 11 dages ungdoms EM i Kazan, Rusland.

Som sædvanligt er ungdoms EM den sidste turnering i sæsonen, en sæson der har budt på flere træningslejre og internationale turneringer end nogensinde før

For både spillere og trænere, er det denne turnering der er arbejdet frem imod i de mørke og kolde vintermåneder, og på de hårde træningslejre i Hillerød, Brøndby og Tjele i løbet af sæsonen.

Igennem hele sæsonen har vi trænere set udvikling fra træningslejr til træningslejr, og ved den afsluttende 6 dages træningslejr i sidste uge, så vi et junior- og drengehold, der var klar til kamp.

Danmark er i år repræsenteret af 7 spillere og 3 trænere, når turneringen skydes i gang fredag formiddag.

Mulighederne for at vende hjem med nogle gode resultater er bestemt til stede. Lodtrækningen ser fornuftig ud for begge hold, om end alle spillerne skal præstere tæt på det maksimale, for at chancen for avancement til de mere spændende placeringskampe er muligt.

Formår spillerne at spille op til det de har vist de sidste par uger i træningslokalet, går vi absolut nogle spændende dage i møde.

For at kunne det, er det vigtigt at hver enkelt spiller forbereder sig mentalt til opgaven, og tør spille på samme måde, som de gør i træningslokalet. Aggressivt, offensivt med fokus på at dominere spillet og fokus på egne styrker. Gør de det, skal vores modstandere stå tidligt op for at slå os!

Forfatter: Mads Sørensen
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk