Kasper Sternberg i TV-duel

DRs underholdningsprogram Versus handler om, at to hold skal gætte på vinderen i en duel. Hvert program består af seks usædvanlige og ofte vilde dueller, hvor talentfulde folk dyster mod hinanden.

På fredag den 11. september kl. 20.00 kan du på DR1 opleve Kasper Sternberg Sjelle som den ene part i en duel, hvor der skal gættes på, hvor mange bolde der går forbi den danske landsholdsspiller i spillet Beer Pong.
Tidligere har man i programmet kunne se parkourløber, der løb om kamp med et S-tog, en låsesmed, der dystede mod en indbrudstyv i at komme ind af låste døre – og tre bodybuildere, der dystede mod en gaffeltruck i at flippe biler rundt.
Kan du lide at spille og gætte med, og er du god til at begrunde, hvorfor du mener den ene vinder frem for den anden, så kan du måske blive deltager i studiet og gætte med på de nervepirrende dueller.


I DR1-programmet Versus kan du på fredag opleve bl.a. bordtennis beerpong med Kasper Sternberg Sjelle med ryggen til på billedet og så bliver der snittet løg og kørt på segway forhindringsbane. Foto: Kristian Brasen.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk