Internationale turneringer til Danmark?

Kategori: 
Dato: 
04.01.2019

- DBTU vil gerne have flere internationale turneringer til Danmark. 

DBTU har netop indgået en aftale med DR om streaming af alle landskampe og at landskampene spilles i Roskilde. Der er dog også mulighed for at få andre bordtennisarrangementer til Danmark. Det internationale bordtennis forbund har netop offentliggjort, at man vil starte en veteran tour i 2019. Der vil blive arrangeret 6-8 internationale veteranturneringer verden over. Er din klub og din by interesseret, så er der muligheder for at søge om en international veteranturnering til landet.
ITTF står for tilmeldinger og afvikling af turneringerne, der vil blive streamet på ITTFs streamingkanal.
Arrangøren får tilmeldingsafgiften, men skal også betale en fee til ITTF for arrangementet og vil kunne få del i evt. reklameindtægter. Hvis din kommune er frisk og vil støtte at få et internationalt mesterskab til byen, så kontakt DBTUs arbejdsgruppe for internationale arrangementer.

Challenge turnering

ITTF søger også arrangører til 12 challengeturneringer og 6 challenge plus turneringer. Præmiesummen er 30.000 dollars for challenge og 60.000 dollars for challenge plus turneringer. Challengeturneringerne er blevet meget populære og har stort publikum. 1.984 deltagere deltog sidste år. Der blev set 16 millioner on line videoklip, og der var 22 millioner likes på Facebook fra challenge turneringerne.
Er din by og din klub interesseret, så henvend dig til DBTUs arbejdsgruppe, der består af Aksel Beckmann, Dorte Darfeldt, Pia Toelhøj, Peter Sundbæk, Allan Bentsen, Peter Busck-Nielsen og Arne Madsen. Se kontaktoplysninger på gruppens medlemmer her

DBTU arrangerede fra 2000-2005 Danish Open i Farum og i Århus og igen i 2011 i Frederikshavn. DBTU har også været arrangør af EM for veteraner samt EM for seniorer i 2005 i Aarhus og 2012 i Herning. Alle disse arrangementer skete i samarbejde med lokale klubber, kommunerne og Sport Event Denmark.

Forfatter: 
Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 
21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: