Indbydelse til DT 2017/18

Dato: 
30.05.2017

- for 1. division kvinder samt ungdom SENEST torsdag den 1. juni. Det er altså NU!

På billedet Jacob Laursen, Brønderslev.

Invitation til Danmarksturneringen (DT) for 1. division kvinder samt ungdom 2017/2018.

Hermed følger blanketter til tilmelding af hold til Danmarksturneringen (DT) for Ungdom 2017/2018. Der er tilmeldingsfrist torsdag den 1. juni 2017, dette af hensyn til planlægning af eventuel kvalifikation.

Der indbydes i følgende rækker: Herre Junior Division, Drenge Division og Pige Ungdom Division. Der gøres opmærksom på, at det kun er muligt at spille i en ungdomsaldersklasse; altså enten junior DT eller drenge DT. Dog kan drengedivisionsspillere godt fungere som reserver i Juniordivisionen, jf. Turneringsreglementet §10a stk. 3.

I alle ungdomsrækker er det, jævnfør Turneringsreglementet §20 stk. 1a muligt at tilmelde op til to hold i hver række.

Pige Ungdomsdivisionen vil i år også være åben for dame juniorspillere, såfremt disse ikke har mere end 1500 ratingpoint ved turneringsstart eller eventuelt kvalifikationsspil.

Kvinder 1. division

Hermed inviteres alle klubber til at deltage i næste sæsons 1. divisionsrække for damer. Såfremt der er flere klubber, som er interesseret, end der er pladser, vil der blive spillet kvalifikation om de ledige pladser samt om reserverækkefølge. Hvidovre, der vandt 1. division, rykker op i Elitedivisionen. Bornholms BTK vandt kvalifikationskampen mod Ballerup om en plads i næste sæsons Elitedivisionen. Der er plads til i alt otte hold i kvindernes Elitedivision.

I vedhæftede finder du mere information samt skemaer, der skal udfyldes med oplysninger om hold, spillere, m.v. og returneres til undertegnede.

Turneringsudvalget oplever gentagne tilfælde, hvor de grundlæggende regler omkring licenser ikke følges.

  • Rettidig klubskifte uden karantæne skal jf. §3 stk. 3a ske senest d. 31. maj 2017.
  • Rettidig løsning af B-licens til DT skal jf. §1 stk. 2 ske senest d. 31. maj 2017. Dog særlig regel i Pige Ungdomsdivisionen jf. §20 stk. 8.
  • Der kan ikke søges B-licens til en overbygningsklub jf. §2 stk. 3c.
  • Det er ikke mulig, at søge B-licens til en spiller, som har A-licens i en klub som opstiller i samme række.
  • I Ungdomsdivisionerne samt på damehold kan der til hver holdkamp maksimalt benyttes to spillere på B-licens.
  • Holdtrækning efter d. 14. juni 2017 er forbundet med en afgift jf. gældende takstblad.
  • Såfremt en klub må trække et hold, skal den jf. §19, trække sit/sine lavest rangerende hold i den pågældende aldersklasse, og klubben kan ikke rykke op i den kommende sæson i samme række.

Turneringsudvalget opfordrer klubberne til at få styr på reglerne, således at ingen spillere bliver låst eller idømmes karantæne.

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: