Hvor Svært Kan Det Være?

Kategori: 
Dato: 
13.09.2017

- Parasport Danmark har netop lanceret en ny stor rekrutteringskampagne.

Kampagnen breder sig på stort set alle medieflader – fra busser til digitale bannere på internettet. Der er allerede kommet store bannere op ved Østerport Station, Trianglen og Kongens Nytorv i København, og over 200 busser i Jylland er klistret til med kampagnebilleder. Desuden kan kampagnen ses på mere end 2.500 skærme i S-togene, og på plakater ved bl.a. busstoppesteder i hele landet.

Mange af DBTU's klubber har allerede udøvere med et handicap og en del klubber er derfor også medlem hos Parasport Danmark, der sidder klar til at hjælpe ved telefonerne og yder konsulentbistand til de klubber, der ønsker at komme i gang – og samtidig tilbydes gratis medlemskab til nye klubber frem til årsskiftet. Klubberne bliver så også en del af kampagnen og vil fremgå af kampagnens hjemmeside www.hvorsværtkandetvære.dk.

Ansøgning om medlemskab. Klik her

Med kampagnen har Parasport Danmark udviklet en ny portal. Portalen er stedet, hvor du kan finde præcis den sportsgren og klub, der passer folk med forskellige handicap. Se portalen her

Facebook - klik her

Instagram: Følg kampagnen med #hvorsværtkandetvære. Klubber, som har åbnet op for mennesker med handicap, kan lægge et billede eller en video op med hashtagget #hvorsværtkandetvære.

Billeder og bannere

Det er også muligt at lægge bannere fra kampagnen på egne flader som hjemmesider eller Facebook-profiler. Banner og logopakke kan hentes her: Dropbox https://www.dropbox.com/sh/jcqugo1k2io980z/AABCVy4e-1fMhRVi9rH7ioa5a?dl=0 (her kan hentes et billede af gangen) eller Wetransfer: https://we.tl/ms4wmPf92g (her hentes hele pakken på en gang).

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson: 
Søren Jul Kristensen
Kontaktperson tlf.: 
20 30 60 88
Kontaktperson e-mail: