Horsens KFUM overraskede

Billedet er fra en 60+ træning i Odense. Foto: Fra facebook.

I lørdags havde 397 nye 60+’ere besøgt de 46 klubber med åbent hus. Kun to klubber og tre besøgsdage mangler at blive rapporteret.

Topscorer blev totalt uventet Horsens KFUM, hvor formand Bjarne Lund Jensen måbende så til, da 48 stk. 60+’ere invaderede hans klub. “Kaffemaskinen glødede, godt at vi har 13 permanent opstillede borde, så alle kunne prøve at spille”, udtaler Bjarne, der sammen med alle de mange klubber nu skal i gang med at få meldt så mange af de besøgende ind i klubben.
I 2017 meldte 78% af de besøgende sig ind i klubberne få uger efter besøget.

Ifølge Bjarne Lund Jensen var der positiv stemning for at komme igen, og så vidt han kunne nå at se, forlod alle Horsens KFUM med et smil på læben. “Hvis vi skal have flere træningsdage, så får vi det”, udtaler den overraskede formand, der sidste år blot kunne notere to nye medlemmer.
Bjarne Lund Jensen mener, at årsagen til succes’en skal findes i en markedsføring i to lokalblade, en artikel i sporten i Horsens Folkeblad, et Facebookopslag og ikke mindst en perfekt timing, da mange havde set og hørt om begivenheden. “Det var en god dag for bordtennis”, slutter han.

Besøgene i klubberne er hele 42% større end sidste år, og et godt billede af den vækst, man ser i 60+ bordtennis.

“Mit personlige store håb er, at udviklingen og optimismen i BAT60+ sammenhænge nu begynder at smitte af på resten af bordtennis-Danmark”, siger Ole Hückelkamp, medlem af fællesudvalget BAT60+.

TV2 Østjylland i Silkeborg

Hvordan fastholdes de ældre spillere? TV2 Østjylland var torsdag den 13. september på besøg i Silkeborg Sportcenter, der siden starten i 2010 er gået fra fire spillere til nu 66 spillere. Se udsendelsen her

Læs mere her  

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 22 41 14 17
Kontaktperson e-mail: ole.huckelkamp@bat60.dk