God lodtrækning til Roskilde

Dato: 
10.07.2017

- i Champions League. Roskilde Bordtennis BTK 61 har igen i år kvalificeret sig til det fine selskab blandt Europas 16 bedste hold.

Roskildes danske mestre - her fra 2014 - er klar til udfordringerne med Champions League. Hver anden fra venstre Allan Bentsen, Yujia Zhai og Claus Schou Nielsen er blandt de nominerede spillere til holdet i sæson 2017-2018.

- det var en god lodtrækning. Vi slap for de russiske hold og en tur til Ural bjergene. Vi trak spændende modstandere, og jeg glæder mig vanvittigt til en ny sæson med verdensklasse bordtennis i Roskilde, sagde den spillende sportschef Allan Bentsen efter lodtrækningen i Paris.

Roskilde kom i den indledende pulje sammen med sidste års nummer to Borussia Düsseldorf, franske Hennebont og polske Dzialdowo. Der spilles alle-mod-alle hjemme og ude. De to bedste hold fra hver pulje går til kvartfinalerne og nummer tre til ETTU cup´ens kvartfinaler.

Det bliver spillere fra øverste hylde, Roskilde kan præsentere på hjemmebane i den kommende sæson. På Borussia Düsseldorfs hold er legenden Timo Boll, Østrigs Stefan Fegerl samt de to svenske spillere Kristian Karlsson og Anton Källberg. Der er ikke meget polsk tilsnit på Dzialdowos hold. Til gengæld verdensklassespillere som Chun Ting Wong, Hong Kong (nr. 7 i verden), samt Kenta Matsudeira, Japan og kinesisk fødte Yang Wang, Slovakiet. På det franske hold spiller Chen Chien-An, fra Taiwan, Liam Pitchford, England og Quentin Robinot, fra Frankrig. Første runde spilles i den sidste uge af september. Her skal Roskilde en tur til Polen.

Roskilde har nomineret følgende spillere til Champions League:
Michael Maze
Yujia Zhai, Kina
Laurens Tromer, Holland
Claus Schou Nielsen
Kasper Rasmussen
Jonathan Kofoed Hansen
Allan Bentsen

Lodtrækningen til Champions League:

Gruppe A
Fakel-Gazprom Orenburg (Rusland)
AS Pontoise Cergy TT (Frankrig)
K.S. Dartom Bogoria Grodzisk Mazowiecki (Polen)
Sporting Clube de Portugal (Portugal)

Gruppe B
TTSC UMMC (Rusland)
Saarbrücken TT (Tyskland)
Chartres ASTT (Frankrig)
Eslövs AI BTK (Sverige)

Gruppe C
TTF Liebherr Ochsenhausen (Tyskland)
Stella Sport La Romagne (Frankrig)
TTC Ostrava 2016 (Tjekkiet)
SPG Walter Wels (Østrig)

Gruppe D
Borussia Düsseldorf (Tyskland)
K.S. Dekorglass Dzialdowo (Polen)
GV Hennebont TT (Frankrig)
Roskilde Bordtennis BTK 61 (Danmark)

Forfatter: 
Arne Madsen / Carsten Egeholt
Kontaktperson: 
Allan Bentsen
Kontaktperson tlf.: 
40 90 24 45
Kontaktperson e-mail: