En vild holdkamp

Den tidligere landsholdsspiller Teis Jonasson (billedet taget ved veteran-VM i Alicante i 2016) var med i en usædvanlig holdkamp i søndags.

I jagten på sjove og forunderlige episoder, som fortjener at blive fortalt til alle batsvingere, har vi allerede fået flere henvendelser.

En af dem blev til for blot tre dage siden – i søndags den 26/11-2017, hvor Herlev og Brønshøj mødte hinanden i Veteran 50 DM-rækken pulje 2 i Roskilde.

Herlev skulle bruge mindst uafgjort for at gå videre til slutspillet, men holdet tabte med 6-4 i en usædvanligt spændende holdkamp, hvor ni af de 10 kampe gik over fem sæt. De to hold havde hver en tidligere landsholdsspiller med på holdet. Teis Jonasson repræsenterede Herlev, mens Flemming Weinrich repræsenterede Brønshøj, som han altid har spillet for og hvor han i øvrigt er æresmedlem.

”Syv af kampene blev afgjort med to bolde og fire gange havde taberen matchbold”, fortæller Herlevs Søren Eriksen, og fortsætter: ”De fleste af spillerne har været nære venner i mange år og træner ugentligt sammen. De kender derfor hinandens spil”.

Holdkampen varede fra kl. 10.00-14.45. De sidste to timer var det den eneste kamp i hallen, som skulle være forladt kl. 14.

”De flinke mennesker i Roskilde undgik at larme under kampen, mens de tog borde ned”, fortæller Søren Eriksen, der måske har været med til at sætte rekord for femsætskampe i en holdkamp.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk