Emil P. Hansens Danish Open

Emil Præstholm Hansen er elev på Tjele Efterskoles bordtennislinie. Emil har ligesom seks andre nuværende elever valgt at blive andenårselev. Til august kommer der yderligere 10 elever og det betyder, at der kun er tre pladser tilbage til skoleåret 2005/06. Derfor skal man tilmelde sig straks, hvis man ønsker plads til det kommende skoleår.

Emil deltog som hjælper ved Danish Open i Århus og har her beskrevet, hvad det betød for ham.

Turen til Århus, da der var Danish Open, betød temmelig meget for mig. Jeg havde ikke spillet godt i et stykke tid, og var langt nede i kulkælderen. Men da jeg så Maze, Tugwell og alle de andre spille, fik jeg på en måde næsten abstinenser efter at spille. Og det var ikke kun mig. Malte, Anders, Mads og alle de andre sagde, at når vi kom tilbage til Sisu, skulle der spilles bordtennis, indtil vi skulle i seng. Og det gjorde vi så.
Den første aften kunne jeg mildest talt ikke lave en kontraserv. Jeg blev selvfølgelig temmelig irriteret, men ligeså snart en af de andre sagde: ”Kan du huske da Maze smashede ham der ud?” fik jeg små flashbacks fra kampen. Det drev mig til at blive ved med at prøve, selvom jeg spillede dårligt.

Som dagene gik under Danish Open, blev jeg da også meget bedre. Alle serverne sad godt og loopet virkede.

Vi havde en rigtig spændende dag, da vi løb ud til Bordtennisexperterne. Jeg lærte en hel masse om battræ. Jeg prøvede at holde dem og hørte om alle de forskellige battræ.

Den viden jeg fik fra besøget i BTE og fra alle fordragene med Aksel Beckmann, Lars-Henrik Sloth og Peter Jensen var meget vigtig. Jeg tror nemlig, at jo mere du ved om bordtennis, jo bedre bliver du til at spille. Man kan ikke blive god ,fordi man ved alt om bordtennis, du skal selvfølgelig også kunne spille. Men jeg tror det har stor betydning.

Emil Præstholm Hansen
 
www.tjeleefterskole.dk

Forfatter: Tommy Jørgensen/Emil P. Hansen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk