CPH TT International

CPH Table Tennis International

Tilmelding senest søndag den 14. september
 

Den 20.- 21. september er de to store københavnerklubber, Københavns BTK og Brønshøj Bordtennis for 6. gang værter for 1. afdeling af DBTU’s senior og ungdoms Grand Prix-serie, der i år har navnet Copenhagen Table Tennis International.

Stævnet afvikles i Valby-Hallen, og de to klubber ser frem til at tage imod en masse spillere, ledere og tilskuere fra ind- og udland.

Stævnet henvender sig til spillere i alle aldre og styrkeniveauer. Bortset fra Grand Prix-rækkerne er der puljespil i alle rækker, så stævnet giver god mulighed for at skyde sæsonen i gang med mange kampe mod modstandere fra mange forskellige danske og svenske klubber. Mange topspillere stiller til start i de bedste rækker, så det sportslige niveau vil være i top.

Stævnet giver samtidig et godt billede af, hvilke spillerne der er gået frem i sommerperioden, og hvem man skal regne med i toppen af de forskellige årgange.

BordtennisExperterne er på plads til stævnet, så man kan købe eller kigge nærmere på det store udvalg af spændende bordtennisudstyr.

Tilmelding skal ske på bordtennisportalen.dk senest søndag den 14. september. Indbydelsen til Copenhagen Adidas International 2014 kan ses her

Lodtrækning kan ses på København BTKs hjemmeside fra fredag den 19. september. Klik her

Forfatter: Lars Eckeroth
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk