CPH Adidas International

DBTU DBTU DBTU DBTU
STIGA STIGA STIGA STIGA

Den 22. og 23. september er de to store københavnerklubber, Københavns BTK og Brønshøj Bordtennis, for 4. gang i træk, værter for Copenhagen Adidas International, DBTU’s 1. afdeling af grand prix serien.

I år afvikles stævnet på Brønshøjs hjemmebane i Grøndalscentret. Dermed bliver det formentlig endnu sværere for konkurrenterne at fravriste ”hvepsene” stævnepokalen som den mest vindende klub. En vandrepokal, som Brønshøj har siddet solidt på i de tre tidligere år.

Stævnet henvender sig til spillere i alle aldre og styrkeniveauer. Bortset fra grand prix rækkerne er der puljespil i alle rækker, så stævnet giver god mulighed for at skyde sæsonen i gang med mange kampe. Der er udsigt til, at mange topspillere stiller til start i de bedste rækker, heriblandt en hel del spillere fra Sverige.

BordtennisExperterne er også på plads til stævnet, så man kan købe eller kigge nærmere på det store udvalg af adidas-bordtennisudstyr. Det sker i den originale Adidas-stand, som også blev brugt under hold-VM i Dortmund tidligere på året.

Tilmelding skal ske på bordtennisportalen.dk senest mandag den 10. september. Indbydelsen til Copenhagen Adidas International 2012 kan ses via linket, samt via Mesterskaber & Stævner -> Grand Prix & Top 12, hvor man også kan se resultater og nyheder fra GP-serien…

GUO KAI & FINN TUGWELL (Foto: BTE)

Forfatter: DBTU
Kontaktperson e-mail: LAR@kl.dk