Carstensens Legatudvalg

Formålet med legatet er at uddele støtte til unge aktive spillere inden for DBTU, der som følge af deres sport har store udgifter, eller gives til hjælp til dækning af deres deltagelse i aktiviteter. 
Legatet kan søges af spillere, klubber, lokalunioner og DBTU. Ansøgningen skal indeholde en redegørelse for, hvilke aktiviteter legatet er tiltænkt at skulle anvendes til, samt et detaljeret budget for aktiviteterne.

Ansøgning om legatet sendes til DBTU´s sekretariat, og modtagerne vil få meddelelse om tildeling på Hans Chr. Carstensens fødselsdag den 30. marts, ligesom det vil blive offentliggjort på hjemmesiden.

Hans Christian Carstensen var i Roskilde bedre kendt som Chris. Han dedikerede sit liv til idrætten og brugte det meste af sin fritid til glæde for sportsglade børn og unge. Både personligt og gennem utrættelige indsamlinger og opkrævninger til støtteforeninger og aktivitetsfonde har Chris bidraget økonomisk både til enkelte spillere, til Roskilde Bordtennis og til DBTU. Chris var medstifter af BTK 61 i Roskilde, og den nuværende formand Johanne Tschernja husker også Hans Chr. Carstensen for at have været en stor mental støtte for mange unge og deres familier, når der var udfordringer i livet.

Ansøgning bedes sendt til DBTU’s sekretariat så den er Peter Busck-Nielsen i hænde senest søndag den 19. februar 2017.

Carstensens Legatudvalg klik her

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: peter.busck@dbtu.dk