Bordtennis i centrum

Bordtennis på centertorvet i samarbejde med Kvickly i Slagelse

Hvor kan jeg komme til at spille bordtennis?

Efter at have været i Roskilde tidligere på måneden, var turen så kommet til Slagelse.
Henrik Andersen fra Slagelse BTK havde lavet aftalerne med Kvickly X-tra, fået omtale i den lokale avis, indkøbt to nye borde, transporteret bander m.m. til centeret.

Slagelse BTK har hele tiden ønsket, at der kunne komme to af vores kvindelige spillere og vise flot bordtennis – da klubben gerne vil gøre mere for at få flere piger ind i spillet. Derfor var det også meningen at Mie Skov skulle med derned, og repræsentere Dansk BordTennis Union. Mie blev desværre nødt til at melde afbud, da hun døjer med en skade, og derfor ikke kan spille. Ligeledes var der ikke andre af de kvindelige landsholdsspillerne der kunne stille op (skader m.m.) – det var lidt ærgerligt for Slagelse, men skader kommer sjældent belejligt.

Som reserve for Mie, stillede Jacob Asmussen op. Jacob gjorde det rigtigt godt – han spillede stort set uafbrudt i to timer med alle der havde lyst. Erling, en af Slagelses lokale spillere udfordrede Jacob til en lille dyst. Erling er defensiv, så de spillede en masse gode bolde.

Fra Slagelse BTK kom der flere spillere, som også stillede op til spil med alle der havde lyst.

Som altid kom der mange og kiggede, og der var rigtig mange der gerne ville spille med Jacob m.fl. Noget af det meget positive ved denne oplevelse, var de spørgsmål der blev stillet fra rigtig mange tilskuere.

”Hvor kan jeg komme til at spille bordtennis?”

Tidligere har det meget været et spørgsmål om, at man skulle forklare tilskuere, hvad der stod i vores foldere m.m. – men denne gang var interessen for vores sport klart højere!

Jeg glæder mig til at høre om Slagelse BTK får flere medlemmer i forbindelse med dette tiltag.

En stor tak til Henrik fra Slagelse BTK for et godt samarbejde, og ligeledes til Jacob Asmussen for at stille op.
 
Anders Kliver
Breddekonsulent

Forfatter: Anders Kliver
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 11
Kontaktperson e-mail: anders@dbtu.dk