Betina Haagensen udtræder

Kategori: 
Dato: 
04.01.2019

- af og som formand for Uddannelsesudvalget.

Bestyrelsen modtog den 28/12 en mail fra Betina, hvori hun meddeler at hun udtræder af UDDU. Uddannelsesudvalget har altid været Betinas hjertebarn og Betina har sammen med resten af UDDU og konsulenterne gennem en årrække gjort en kæmpe indsats for at få en ny og bedre uddannelse igennem. Det arbejde er nu fuldført og står nu med en super god en af slagsen. Nu skal det bare også give dygtige nyuddannede trænere i klubberne.

Da Betina kort før jul modtog næste års budget, hvor UDDU´s budget er reduceret væsentligt, da udviklingsmidlerne nu ligger i spor 1 og 2, som aftalt med DIF, valgte hun at stoppe. Bestyrelsen er kede af Betinas beslutning, men tager den til efterretning og takker samtidig Betina for mange års loyalt og trofast arbejde med uddannelse i DBTU.

Betina skriver bl.a. i sit brev til bestyrelsen:

Uddannelsesudvalget har fra dag 1 været mit hjertebarn og for mig har udtrædelsen af udvalget været en personlig meget svær beslutning at træffe. Men når mit arbejde i uddannelsesudvalget påvirker mig negativt og jeg har svært ved at sove, så er jeg nødt til at tage konsekvensen.

Grundet bl.a. ovenstående omkring økonomi, siger Betina ligeledes: 

Demokratiet er forsvundet for mig – indflydelsen er væk og udvalget har intet ansvar.  Det var ikke dette arbejde jeg valgte at påtage mig og være ansvarlig for at være med til at udvikle.

Forfatter: 
Bestyrelsen