Bag skyerne er himlen lilla

Kategori: 
Dato: 
21.01.2019

- ny ungdomsserie i otte afsnit starter mandag den 21. januar. Følg med, se trailer og lær personerne at kende allerede nu.

"Meningen med serien er nytænkning med interaktion hele tiden. Brugeren bliver en del af serien ved, at vi f.eks. lægger beskeder på facebook mellem afsnittene. Brugeren kan på den måde kan blive Liva's virtuelle veninde ved, at man kan være med til at bestemme, hvad Liva skal svare", forklarer SoMe medarbejder og seriens forfatter Nanna Christina Smidt.

Optagelserne har bl.a. fundet sted i Idrættens Hus og ved en skole i Brøndby samt i Ejby ved Lille Skensved i weekenden den 14.- 16. december. 

I ungdomsserien er Livas far bordtennisstjernen Allan Bentsen flyttet sammen med sin kæreste, og i den forbindelse har 14-årige Liva fået en papsøster, som hun ikke helt klinger med. Samtidig er hun helt vild med William fra klassen. Vær med fra start når Liva's nye papsøster flytter ind mandag den 21. januar 2019.

Hvis du er på de sociale medier kan du følge serien. Følg med på facebook (klik her) eller Instagram (klik her), hvor du allerede nu kan se trailer og ekstraklip lavet af Daniel Nielsen.

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 
27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: