B77's 6. hold holder sammen

Jørgen Bengtsson, Allan Samuelsen og Søren Buch kender til hinandens styrker og svagheder efter 24 sæsoner på samme hold. De spiller sammen på B77’s 6. hold, men har før været en del af Sporvejene, og derfor hedder de Sporvejeholdet…
 
Her er sakset fra B77’s klubblad:
 
“Så fik vi taget hul på vores 25. sæson sammen. I år er vi rykket op i den lidt finere række (serie 3 red.), men jeg må indrømme, at det er med det yderste af neglene, at vi hænger på. Vi plejer jo heller ikke at blive hængende mere end en sæson af gangen i denne række, så hvorfor lave om på det. Nå spøg til side – selvfølgelig kæmper vi for at blive i rækken.
Om selve kampene er der ikke så meget andet at sige end at vi har vundet en og spillet en uafgjort samt tabt resten. Men hvis vi vinder et par stykker skulle vi jo være fri af nedrykningen.
Indbyrdes er der stor jævnbyrdighed mellem Allan og Søren, hvorimod undertegnede er inde i en svaghedsperiode, som der vil blive rettet op på i det nye år.”
 
Med sportslig hilsen
Jørgen/Holdkaptajn
 
De mange sæsoner sammen gav anledning til et glas champagne – og mon ikke det er fortjent.
 
Er der andre klubber, der har lokale historier der kunne glæde andre, så send dem til undertegnede eller indsend jeres klubblad.

Forfatter: Jakob Harden
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk