Anders Lind skifter til Grenzau

Kategori: 
Dato: 
14.02.2018

- den 19-årige landsholdsspiller Anders Lind skifter til 1. Bundesligaklubben TTC Zugbrücke Grenzau.

På billedet TTC Zugbrücke Grenzau-formand Frank Knopf med kontrakten til Anders Lind. Foto: TTC Zugbrücke Grenzau.

Dansk dynamit til TTC Zugbrücke Grenzau, skriver klubben i dag på sin hjemmeside.

”Det var også i Grenzau, at Jonathan Groth gjorde store fremskridt. Det bliver en stor udfordring for Anders, men er helt sikkert et rigtig godt valg”, siger coachen for det danske landshold Linus Mernsten om klubskiftet.

Det skulle ifølge Linus Mernsten være helt sikkert, at Grenzau også i næste sæson er at finde i den tyske 1. Bundesliga, selv om holdet netop nu er placeret sidst i rækken, da ingen andre klubber af økonomiske årsager ønsker at rykke op.
Dermed vil Danmark også i kommende sæson have en spiller i den tyske 1. Bundesliga. I fredags blev det klart, at Jonathan Groth skifter fra Fulda-Maberzell til den russiske storklub TTSC UMMC, hvor Michael Maze tidligere har spillet.

”Anders Lind tilhører træningsgruppen i Grenzau - et håbefuldt talent fra Danmark”, vurderer TTC-cheftræner Dirk Wagner på klubbens hjemmeside, og tilføjer: ”Anders er en af ​​de mest talentfulde europæere i sin aldersklasse. Han har i de seneste seks måneder udviklet sig meget og ser ud til at være klar til at tage det næste skridt”.

"Grenzau er en fantastisk mulighed for mig. Jeg har været med i den daglige træning i et par måneder, og føler mig godt tilpas. Jeg er overbevist om, at Dirk Wagner kan hjælpe mig i min videre udvikling. Selvfølgelig bliver 1. Bundesliga en stor udfordring, men jeg glæder mig til at spille mod de mange stærke spillere i rækken”, siger Anders Lind.

”Vi glæder os til at få Anders i klubben. Han bliver et trumfkort for os. Han har overbevist os med sine resultater og med sin træningsiver. Derudover passer han også godt sammen med os”, udtaler TTC-formand Frank Knopf.

Anders Lind har i denne sæson vist gode takter hos FSV Mainz 05 i den tyske 2. Bundesliga, hvor han er sit holds bedste mand med en score på 12 vundne og seks tabte singler. Mainz 05 er placeret som nr. 8 af de 10 hold i rækken. I sidste sæson spillede Anders Lind for TV Leiselheim i den tredjebedste række i Tyskland.

Anders Lind er placeret som nr. 25 på U21-verdensranglisten og som nr. 176 på senior-verdensranglisten pr. 1. februar 2018. Han er regerende europamester i U21 herredouble.


Anders Lind ved hold-EM 2017. Foto: Rémy Gros.

Forfatter: 
Carsten Egeholt
Kontaktperson: 
Linus Mernsten
Kontaktperson tlf.: 
+46 72 301 41 11
Kontaktperson e-mail: