Aftensejr og -nederlag

ETTU   EM FOR UNGDOM 2009   ETTU

I de to aftenkampe ved UEM 2009 vandt drengene endnu en kamp efter at have uddelt æg i mellemrunden, og har nu vundet deres pulje – denne gang blev det 3-0 over Østrig.

Østrig v DK: 0-3

Dermed står den nu på “semifinale” i oprykningskampen i B-gruppen, hvorfra kun det bedste hold rykker op i det forjættede kand, A-gruppen.

Coach Mads Flod-Sørensen var tilfreds efter aftenens sejr:

“Efter en sløv start er drengene ved at være oppe i gear. Mod Østrig viste Nicky og Sebastian det bedste spil hidtil under UEM, hvilket gav en sikker sejr på 3-0 over Østrig.

På forhånd havde vi ellers spået at det skulle være en meget svær kamp, da drengene tabte med 1-3 til de samme to spillere i Østrig tidligere på sæsonen. Men drengene gjorde alle spådomme til skamme, og viste sig fra deres bedste side.

Aggressivt og kontrollerende spil, gjorde at det hele tiden var dem der bestemte hvordan boldene skulle spilles. Det er nøjagtigt det vi har trænet time efter time, men som kan være svært at overføre til kamp når stressfaktoren sætter ind.

Mandag har vi endnu en spændende kamp kl. 15.00, som skal vindes før vi begynder at nærme os en samlet godkendt indsats for holdturneringen”, udtalte drengecoachen etfer kampen.

DJ tabte til gengæld deres kamp til Bulgarien – det blev 1-3 efter dansk føring på 1-0, som Pernille Agerholm sørgede for. Dermed skal der spilles om placeringerne 25-28…

Bulgarien v DK: 3-1

EM FOR UNGDOM 2009 | DRENGEEM FOR UNGDOM 2009 | DAME JUNIOR

EM for Ungdom 2009 kan følges på dbtu.dk via linket – og hos ETTU & ČAST ved at klikke på de respektive logoer øverst på siden…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk