400+ spillere til OB GP

OB-Bordtennis afholder i den kommende weekend sit store Grand Prix Stævne for 61. år i træk!

Mere end 400 spillere i alle aldre og på alle niveauer afvikler i weekendens løb mere end 2000 kampe på i alt 35 borde i Odense Idrætshal.

En bordtennisdronning, fire kinesere, en cubaner og flere danske landsholdsspillere er nogen af de spændende ingredienser i de to eliterækker, hvor finalestævnet begynder lørdag kl. 14.00 med 1/8-finaler i herre rækken.

Damefinalen er sat til kl. 17.00 og herre finalen til kl. 17.30. Alt sammen på ”centre court” i Odense Idrætshal’s opvisningshal.

Mie Skov, Roskilde BTK 61 er storfavorit i damerækken, hvor de tre unge landsholdsspillere Mie Jacobsen, Århus BTK, Pernille Søndergaard, Team Nørreå og Izabell Nørlem, Københavns BTK er de nærmeste til at tage kampen op mod vinderen af årets ”Stjernetræf”.

Chen Jian, Rekord Helsingborg er favoritten hos mændene. Kineseren, der har været i 1/8-finale ved de kinesiske mesterskaber (på niveau med VM!), er efter ni år i Sverige stadig en af de mest vindende spillere i den svenske eliteserie.

Jian Hong Zhi, Österlens BTK er en anden spændende deltager fra den svenske eliteserie. Fra den danske elitedivision kommer to andre stærke kinesere Gao Fan, Vestegnen og Li Moding, Københavns BTK.

De nærmeste til at tage kampen op med kineserne er de tre danske landsholdsspillere Martin Monrad og Christian Kongsgaard, Vedbæk BTK samt OB’s egen Morten Hyrup Rasmussen.

Og så naturligvis OB’s cubanske hardhitter Andy Pereira, der med sejre over blandt andre Martin Monrad og Finn Tugwell har fået en fantastisk entre i den danske elitedivision.

Fredag aften spilles kvalifikation til herre elite single i Odense Kaserne Hal, Sdr. Boulevard 17A. Herfra kvalificerer 8 spillere sig til lørdag at møde de førnævnte 8 seedede spillere.

Øvrige oplysninger kan fås hos undertegnede.

Der er lagt oplysninger om OB’s Grand Prix-stævne op på FBTU’s hjemmeside – disse oplysninger vil kontenuerligt blive opdateret frem til stævnet, der afvikles 4.-6. december.

– læs mere hos FBTU

Forfatter: Asger Rasmussen
Kontaktperson tlf.: 26 28 23 62
Kontaktperson e-mail: rasmussen.engvej@galnet.dk