22 til jysk damelejr

Et par dage før weekenden havde vi 19 tilmeldte til vores lejr, men i løbet af torsdag og fredag kom der yderligere 3 tilmeldinger og vi endte på 22 spillere i alderen 10-23 i niveau fra 1. gangs begyndere til 1. divisions spillere.

Vi har denne gang prøvet at indfører en fornyelse i forhold til de tidligere lejre, som har været brede lejre.

Vi var 3 instruktører; Anne Cathrine Bomann som elitetræner, Anne Klærke som træner for de øvede og Kina-træner og mig selv som begyndertræner.

JBTU PIGELEJR - NOVEMBER 2009

Fornyelsen har bestået i, at vi har arbejdet for at dele deltagerne op efter styrke, meget mere end vi har gjort tidligere og i den sammenhæng har vi hyret Anne Cathrine Bomann som elitetræner.

I løbet af weekenden kørte vi 4 pas, som varede 2-2½ timer. 2 lørdag og 2 søndag.

Imellem passene blev vi opvartet af nogle dejlige forældre fra Horsens KFUM som forkælede os med frugt, boller og kage, samt en lækker aftensmad.

Efter aftensmaden havde vi skøre konkurrencer. En konkurrence i at bygge det højeste skumfidus tårn, tegne mænd med tuschen mellem tæerne og Singstar.

Pigerne snakkede og hyggede sig hele aftenen!

JBTU PIGELEJR - NOVEMBER 2009

Nogle af de kommentarere pigerne havde, da vi sluttede søndag eftermiddag, var, at det bedste ved lejren var fællesskabet og venskabet, træningen og den gode mad.

Vi gentager succesen igen den 28-29. december i Gl. Rye. Det bliver mindst lige så godt og sjovt!

Forfatter: Line Aagaard Lauridsen
Kontaktperson tlf.: 21 62 70 45
Kontaktperson e-mail: peter@norup-silvahegn.dk